Een bedrijfspand laten bouwen

Een bedrijfspand laten bouwen

Bedrijfspand laten bouwen

Bedrijfspand laten bouwen voor je bedrijf

Wil je je onderneming uitbreiden, groei je uit je jasje of wil je gewoon een eigen pand voor je bedrijf? Een bedrijfspand laten bouwen is een intensieve en kostbare klus, maar levert direct voordelen op. Zo heb je een eigen locatie waar je gasten en klanten ontvangt én je verzekert je bedrijf van een professionele uitstraling. Daarnaast bied je ook voor je werknemers een prettige werkplek. Dit is wel zo fijn en dit zie je dan ook terug in de resultaten die worden geboekt.

Tips bij het bouwen van een bedrijfspand

Een bedrijfspand laten bouwen is niet binnen een paar weken gebeurd. Het vergt de nodige voorbereidingen en ook tijdens het bouwen zelf komt er van alles op je af. Zo moet je de juiste vergunningen aanvragen en ga je op zoek naar een aannemer die deze klus kan klaren. Dit doe je pas nadat je met een architect om tafel hebt gezeten om je bouwplannen te bespreken. Bij het ontwerpen en bouwen houd je rekening met de totaaloppervlakte, welke materialen je gebruikt, hoe toekomstbestendig het bedrijfspand is en welke kosten het met zich meebrengt.

Wat zijn de kosten van een nieuw bedrijfspand?

Een nieuw bedrijfspand is kostbaar, maar je creëert hiermee wel een plek voor jezelf. In plaats van een bedrijfspand huren via een externe partij, houd je de touwtjes in handen door zelf een bedrijfspand te laten bouwen. Uiteraard brengt dit ook de nodige kosten met zich mee. Je betaalt kosten voor de materialen, maar ook voor de bouwtekeningen van de architect, de aannemer die je inschakelt en de andere professionals die nodig zijn om de klus te klaren. Daarom is het belangrijk dat vooraf de kosten duidelijk zijn en wat er eventueel nodig is aan financiering.

Informeer naar de kosten van een bedrijfspand

Het bouwen van een bedrijfspand brengt altijd kosten met zich mee. Daarom laat je altijd een offerte opmaken door diverse partijen om op die manier inzage te krijgen in de verbouwingskosten. Dit geeft jou de mogelijkheid om ook met de bank om tafel te gaan zitten mocht er een zakelijke hypotheek nodig zijn. Het is sowieso verstandig om met je accountant of een bank een afspraak in te plannen om te zien wat er mogelijk is als het aankomt op een bedrijfspand laten bouwen. Zo grijp je nooit de plank mis en weet je vooraf wat er zoal mogelijk is binnen je budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *